Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از space.com سفینه «سیگنوس NG16» در ساعت ۱۱:۰۷ صبح روز پنجشنبه به وقت گرینویچ بر فراز اقیانوس اطلس در جنوب غرب پرتغال بوسیله بازوی رباتی ایستگاه فضایی بین‌المللی گرفته شد و بعد هنگامی که ایستگاه فضایی بر فراز دریای عرب بود به مدول «یونیتی» (Unity) ایستگاه فضایی متصل شد.

سیگنوس روز سه‌شنبه از تاسیسات پروازی «والوپس» ناسا در ایالت ویرجینیای آمریکا به فضا پرتاب شد تا ۳۷۲۰ کیلوگرم ملزومات، تجهیزات و وسائل آزمایشی را به فضانوردان «ماموریت اکتشافی ۶۵» سوار بر ایستگاه فضایی برساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از جمله تجهیزات تحویل‌شده سخت‌افزارهای جدید، یک جاذب دی‌اکسید کربن برای تضمین تامین هوای قابل‌تنفس برای فضانوردان و تجهیزات برای ارتقای صفحه‌های خورشیدی ایستگاه است. از جمله محموله‌های زیستی که سیگنوس برای آزمایش‌های علمی به ایستگاه فضایی آورده است یک محموله «کپک مخاطی» و دو محموله حاوی سلول‌های عضلانی انسانی است.

این ماموریت که NG15 نامیده شده است، پانزدهمین ماموریت تامین ملزومات برای ایستگاه فضایی است که شرکت نورثروپ- گرامن از سال ۲۰۱۴ تاکنون انجام داده است. سفینه سیگنوس در بازگشت به زمین هنگام ورود به جو زمین می‌سوزد و از بین می‌رود.

کد خبر 620498 برچسب‌ها ایستگاه فضایی بین‌المللی ناسا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: ایستگاه فضایی بین المللی ناسا ایستگاه فضایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۰۱۲۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاکسازی زباله‌های فضایی با کمک فناوری ژاپنی

یک شرکت ژاپنی به نام Astroscale سیستمی را برای تصویربرداری از زباله‌های فضایی توسعه داده است. این تصاویر به دانشمندان کمک می‌کند تا نحوه حرکت زباله‌ها را درک کنند و راه‌هایی برای پاکسازی آنها از مدار زمین بیابند. - اخبار ویژه نامه‌ها -

به گزارش خبرنگار فضا و نجوم خبرگزاری تسنیم، زباله‌های فضایی شامل قطعات کوچک و بزرگی از تجهیزات دست‌ساز بشر است که در مدار زمین رها شده‌اند. این زباله‌ها می‌توانند با سرعت‌های باورنکردنی حرکت کنند و به ماهواره‌ها و فضاپیماها آسیب برسانند.

زباله‌های فضایی شامل ماهواره‌های شکسته، قطعات موشک‌های دورانداخته شده و سایر قطعات کوچک و  بزرگ فلزی است که اغلب سرعت زیادی در اطراف سیاره ما دارند. این زباله‌های فضایی، ایستگاه فضایی بین‌المللی و ایستگاه فضایی چین را تهدید می‌کنند و حتی برای ساکنان زمین نیز خطرناک است چراکه اخیراً شاهد فرود آمدن یک زباله فضایی بر سر یکی از ساکنان خانه‌ای در ایالات متحده بودیم.

تلسکوپ فضایی هابل 34 ساله شد

یک شرکت ژاپنی به نام Astroscale سیستمی را برای تصویربرداری از زباله‌های فضایی توسعه داده است. این تصاویر به دانشمندان کمک می‌کند تا نحوه حرکت زباله‌ها را درک کنند و راه‌هایی برای پاکسازی آنها از مدار زمین بیابند.

ماهواره Astroscale's Active Debris Removal by Astroscale-Japan (ADRAS-J) تصویر بالا را از مرحله بالایی یک موشک دور انداخته شده از فاصله چند صد متری گرفته است. ایده سیستم ADRAS-J بازرسی قطعات زباله و گرفتن عکس از آنها برای تعیین حرکات و وضعیت آنها است تا به درک چگونگی حرکت زباله برای عملیات حذف آتی کمک کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایستگاه‌های زمینی؛ کلید توسعه فضایی ایران
  • (ویدئو) فیلمی از یک کارگر باربری شبکه‌های اجتماعی را تسخیر کرد
  • پسر نابغه ایرانی می خواست فضانورد شود و با سفینه به کره ماه سفر کند اما سارق شد | پایان سرقت های سارق نابغه!
  • پایان سرقت های سارق نابغه | پسر نابغه می خواست فضانورد شود و با سفینه به کره ماه سفر کند اما...
  • نخستین فضاپیمای سرنشین‌دار بوئینگ به مدار می‌رود
  • پاکسازی زباله‌های فضایی با کمک فناوری ژاپنی
  • فراخوان نخستین سوگواره بین‌المللی سفینه النجاه
  • انتشار فراخوان نخستین سوگواره بین‌المللی سفینه النجاه
  • کاوشگر سمت دور ماه به قمر می‌رود
  • تلسکوپ فضایی هابل به زندگی برگشت