Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - تسنیم صحت و سقم انتشار کلیپ تحت عنوان «دپوی چند هزار تن جو سبز شده در بندر چابهار» در فضای مجازی که اخیراً در حال دست به دست شدن است را مورد بررسی قرار داده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از چابهار، اخیراً کلیپی تحت عنوان «دپوی چند هزار تن جو سبز شده در بندر چابهار» در فضای مجازی در حال دست به دست شدن است که توسط یکی از رانندگان خودروهای سنگینی که برای بارگیری به بندر شهید بهشتی مراجعه کرده ضبط شده و طی این کلیپ اینطور عنوان می‌شود که "در حالی که دامداران کشور نیاز جدی به نهاده‌های دامی دارند، در پی بی‌تدبیری محموله چند هزار تنی جو‌های وارداتی در فضای آزاد بندر رها شده و در پی بارندگی سبز شده و در حال خراب شدن است".

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بررسی میدانی خبرنگار تسنیم نشان می‌دهد در پی صدور هشدارهای جوی سازمان هواشناسی در هفته‌های اخیر مبنی بر فعالیت سامانه‌های جوی و بارندگی شدید در جنوب سیستان و بلوچستان، محموله جو وارداتی بندر شهید بهشتی چابهار که به دلیل ضعف زیرساختی برای انبار کردن در محوطه باز بندر تخلیه شده، به وسیله پوشش‌های پلاستیکی پوشانده شده و آب سر خورده روی پلاستیک‌ها تنها بخشی از گوشه‌های این محموله را خراب کرده که در انعکاس موضوع بزرگنمایی شده است.

زیرساخت‌های فعلی بندر چابهار پاسخگوی نیازها نیست

معین‌الدین سعیدی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در چابهار با اشاره به موضوع خراب شدن بخشی از محموله جو وارداتی از طریق بندر چابهار، اظهار داشت: ضعف زیرساخت‌های لازم جهت انبار کردن محموله‌های وارداتی موجب شده بندر چابهار در مواردی با چالش مواجه شود؛ البته خرابی بخشی از محموله جو وارداتی به علت بارندگی شدید و جاری شدن سیلاب بوده است.

نماینده مردم چابهار در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در گذشته نیز در مواردی شاهد خرابی نهاده‌های وارداتی به واسطه کمبود زیرساخت‌ها بوده‌ایم، تاکید کرد: میزان واردات نهاده‌های دامی از طریق بندر چابهار بیشتر از ظرفیت‌های زیرساختی آن است.

وی با تاکید بر ضرورت تکمیل زیرساخت‌های موجود در بندر شهید بهشتی، اظهار داشت: دولت در سال‌های اخیر تامین بخشی از نیاز کشور به نهاده‌های دامی را به بندر شهید بهشتی چابهار سوق داده و پی آن شاهد پهلوگیری کشتی‌های متعددی در این بندر هستیم و زیرساخت‌های خوبی تاکنون در این بندر ایجاد شده که البته کافی نیست و ضرورت دارد تکمیل شود.

گزارش میدانی تسنیم از سیلاب بلوچستان/ از تداوم امدادرسانی تا خسارت 800 میلیارد تومانی به راه‌های سیستان و بلوچستاناستاندار سیستان و بلوچستان: روند تخلیه آب از منازل مردم ادامه دارد/ طرح جامع دفع روان‌آب‌های کنارک اجرا می‌شوداستاندار سیستان و بلوچستان: همه موتور پمپ‌های تخلیه آب در انبار ستاد بحران کنارک ذخیره می‌شود

پاسخ اداره‌کل پشتیبانی امور دام: جو سبز شده به 500 کیلوگرم هم نمی‌رسد

اداره‌کل پشتیبانی امور دام استان سیستان و بلوچستان نیز در مورد کلیپ «چند هزار تن جو سبز شده» با انتشار پیامی توضیحاتی ارائه داد. این پیام اظهار داشته: با توجه  به نیاز کشور به واردات نهادهای دامی و استفاده از ظرفیت‌های بندر شهید بهشتی چابهار با پیگیری استاندار وقت و دستور ریاست جمهور، از سال 98 واردات از بندر فوق در دستور کار شرکت پشتیبانی امور دام کشور قرار گرفت و این روند ادامه داشته تا اینکه در سال جاری برخلاف تمامی مشکلات زیرساختی از قبیل انبار، حمل و نقل و ... این حجم به بیش از دو برابر سال قبل افزایش یافت.

این در حالی هست که به دلیل تحریم‌های ظالمانه امکان تامین و انتقال ارز به موقع صورت نمی‌گیرد و به همین دلیل گمرک با اخذ تعهد فقط اجازه خروج 90 درصد از کالاهای وارداتی شرکت را می‌دهد و حجم جو موجود در بندر که کمتر از دو ماه است، همان 10 درصد باقی مانده که به دلیل پر بودن انبارها و عدم تخصیص کد رهگیری در محوطه بندر و تحت کلید گمرک باقی مانده که در زمان بارندگی جهت محافظت روی آنها چادرکشی شده، اما به دلیل سر خوردن آب باران از کنارهای چادر قدری آب نفوذ و باعث جوانه زدن جو در برخی نقاط شده که هم اکنون جو سبز شده جمع‌آوری و جداسازی شده که وزن آن به 500 کیلوگرم هم نمی‌رسد. 

 

انتهای پیام/392/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان سیستان و بلوچستان سیستان و بلوچستان بندر شهید بهشتی بندر چابهار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۸۳۴۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای مالیات بر عایدی سرمایه چیست؟/ ببینید وقتی قانون تصویب شود چقدر باید مالیات بدهید؟ (فیلم)

عصر ایران ؛ فرزانه احمدی _ اخبار مربوط به تصویب یک قانون مالیاتی حالا مردم را نگران کرده است. قانونی که به مالیات بر عایدی سرمایه معروف است و مجلسی‌ها به آن طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی می‌گویند.

گزارش را اینجا ببینید

ماجرایش این است که از این به بعد خرید و فروش ملک، طلا، خودرو و ارز، مالیات برمی‌دارد، البته شرط و شروط‌هایی هم دارد. اگر ملکی بخرید و در کمتر از یک سال بفروشید، 60 درصد از سودی که به دست می‌آورید را باید مالیات بدهید. بعد از دو سال، 40 درصد، بعد از سه سال 20 درصد و بیشتر از 5 سال، باید5 درصد مالیات بدهید. وقتی خودرو، طلا و ارز می‌خرید، اگر زیر یک سال بفروشید باید 30 درصد سودتان را به دولت بدهید. یک تا دو سال بعد 20 درصد و بعد دو سال هم 10 درصد. 

حالا چند روز است طلافروشان تبریز و تهران اعتصاب کرده‌اند. گفته شده با تصویب طرح مالیات بر عایدی، طلافروشان باید برای دارایی‌های طلای بالای 150 گرمشان مالیات بدهند و فاکتورهایشان را به طور مرتب در سامانه مودیان مالیاتی ثبت کنند. البته ارث، جهیزیه، مهریه، طلا تا 200 گرم و ارز تا 2400 دلار برای مردم عادی از مالیات معاف است. اگر هم نیتتان از خرید و فروش کسب سود نباشد، مالیات به شما تعلق نمی‌گیرد. مثلا اگر بخواهید خانه بزرگتر بخرید، لازم نیست مالیات بدهید. اما حالا کارشناسان شک دارند که بتوان این طرح را اجرا کرد.

چون هنوز مشخص نیست افرادی که باید این مالیات را بدهند چطور شناسایی می‌شوند. اگر فردی چندمین خانه‌اش را بخرد اما قصد فروش نداشته باشد، مشمول مالیات نمی‌شود، اما اگر فرد مجبور به فروش شد، از کجا مشخص می‌شود که نیتش چه بوده؟ هنوز جزییات دقیقی مشخص نیست. همین است که مردم را نگران می‌کند. کسی که برای پس انداز، ماهانه بخشی از حقوق خود را طلا یا ارز می‌خرد تا سال بعد بتواند هزینه گران شدن رهن خانه‌اش را بدهد، آیا می‌تواند با اطمینان، نگران از دست رفتن سودش نباشد؟  این طرح ممکن است دردسرهای دیگری هم درست کند.

این گزارش را در این باره ببینید. 

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: اخطار به صاحبان خانه های خالی برای پرداخت مالیات نرخ مالیات بر عایدی سرمایه املاک، خودرو، طلا و ارز چقدر است؟

دیگر خبرها

  • ثبت بیش از ۵۴۰ هزار تردد بین استانی در جنوب سیستان و بلوچستان
  • ماجرای انتشار بوی عجیب در بندرترکمن چه بود؟
  • توزیع داروی افسردگی ترازدون پس از تایید سلامت محموله‌های وارداتی جهت رفع کمبود
  • (تصاویر) بندر شهید بهشتی چابهار
  • ۱۰۰۰ کانتینر کالای بدون هویت در بندر شهید رجایی شناسایی شد
  • هند در قرارداد بندر چابهار کمتر از یک چهارم مبلغ به تعهد خود عمل نموده!
  • نماینده چابهار: ماجرای باغ ازگل که بدون اطلاع امام جمعه به نام او زده شده، بر دین اثر منفی دارد یا چند تار موی زنان؟
  • ماجرای مالیات بر عایدی سرمایه چیست؟/ ببینید وقتی قانون تصویب شود چقدر باید مالیات بدهید؟ (فیلم)
  • نظارت میدانی رئیس قوه قضاییه در بازدید از بندر شهید رجایی
  • ترخیص همه نهاده‌های وارداتی از بندر امیرآباد